Basfakta om Alsike skola

Alsike skola ligger några kilometer utanför Knivsta centrum. Skolan omges av vacker natur i ett bostadsområde som ständigt växer.

Elever
Synpunkter & klagomål

Hjälp oss att bli bättre - säg vad du tycker!

Ibland vill man klaga, ibland vill man berätta när något är bra.

Framför gärna dina synpunkter till kommunen. Vare sig du är nöjd eller missnöjd är det viktigt för oss att du berättar det. Dina synpunkter, stora som små, är viktiga i vårt utvecklingsarbete. De kan hjälpa till att ge bättre service till kommuninvånarna.

Din synpunkt eller klagomål blir offentlig handling.

Läs om hur vi tar om hand dina synpunkter eller ditt klagomål.

1. Skriv kort ner de synpunkter, förslag eller klagomål du har:
  2. Mina kontaktuppgifter
    Lämna fälten tomma om du vill vara anonym.
  3. eller avbryt

Om vår skola

Alsike skola

Skolan hittar du i Alsike, några kilometer utanför Knivsta centrum, i ett bostadsområde som ständigt växer. Alsike skola ligger omgiven av vacker natur i ett område med närhet till både Uppsala och Stockholm.

Alsike skola startade 1999 med 25 elever i en byggnad som idag är Trollskogens förskola. 2004 invigdes den nya skolan som idag har ca 380 elever. På skolan går elever från förskoleklass till årskurs 6.

Vår skola

Klicka på bilden för att öppna Vår Skola dokumentet